NOR CURIER 930X122

rca

    NOU! TARIFELE MAXIMALE LA RCA

    Tarifele maximale la RCA. Ministerul Finanţelor a pus în dezbatere publică proiectul Hotărârii de Guvern referitor la stabilirea nivelului maxim al primelor de asigurare în cazul RCA. Potrivit ministerului, tarifele sunt stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) după consultările cu asociaţiile transportatorilor şi cu societăţile de asigurări.

    Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

    Conform proiectului, citat de Mediafax, la autoturisme prima maximă va varia între 547 şi 3.087 de lei în funcţie de capacitatea cilindrică a maşinii şi de vârsta şoferului. La autovehiculele pentru transport de marfă prima va fi între 749 şi 2.979 de lei în cazul persoanelor fizice, potrivit sursei citate. La persoanele juridice prima maximă la autoturisme va fi cuprinsă între 885 şi 1.285 de lei, iar la autovehicule de marfă, între 943 şi 7.534 de lei, scrie Mediafax.

    Lista tarifelor maxime poate fi consultată AICI.

    Citiți și: Se schimbă regulile RCA! Ce șoferi plătesc mai puțin

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3