Donaris 930 x 122

politia

POLIȚIA ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

Poliția Argeș avertizează. Pentru a vă bucura în liniște și siguranță de minivacanța din aceste zile, Poliția Argeș vă face câteva recomandări.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

1.Când mergeţi la o plimbare printr-o staţiune, nu luaţi sume mari de bani cu dumneavoastră, ci doar strictul necesar. O borsetă ţinută în faţă şi protejată cu mâna constituie o modalitate foarte bună de păstrare a valorilor!

2.În satele de vacanţă sau în zonele aglomerate, nu puneţi bani şi acte în rucsacuri purtate în spate!

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

3.Hoţii se pot „servi” cu uşurinţă. Dacă vă opriţi să cumpăraţi ceva, nu scoateţi din geantă toţi banii, ci doar suma necesară achiziţionării produsului! Nu vă lăsaţi intimidaţi de cei care vă grăbesc sau vă împing, puneţi portofelul la locul lui şi nu în sacoşă ori în buzunar!

4.În vacanţă se leagă repede prieteniile. Fiţi precauţi şi nu vă lăudaţi oricui cu sumele de bani pe care le deţineţi!

5.Plasaţi sumele mari de bani şi bunurile de valoare în seiful hotelului!

6.Pe timpul opririlor cu mașina, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor şi rămâneţi în zona autoturismului dacă aveţi bunuri plasate la vedere.

7.Este de preferat să alegeţi o cazare care să aibă parcare proprie, eventual păzită, astfel încât maşina să fie în siguranţă în orice moment al zilei. Dacă parcaţi în altă parte, alegeţi o zonă bine iluminată şi circulată.

8.Aţi coborât din maşină pentru scurt timp? Scoateţi cheia din contact! Furtul unui autoturism cu cheile lăsate în contact durează doar câteva secunde!

9.Sistemul de alarmă constituie o modalitate eficientă de protejare a autoturismului. Acţionaţi-l permanent!

10.Genţile, bagajele, telefoanele mobile, GPS – urile, aparatura electronică sunt bunuri care nu trebuie lăsate la vedere în interiorul maşinii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3