Donaris 930 x 122

băbana

SOLARIILE LUI CONSTANTIN NEGUȚ, DISTRUSE DE INUNDAȚII! VEZI GALERIE FOTO!

Inundațiile i-au provocat pagube materiale și directorului general al publicației Curierul Zilei, Constantin Neguț.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Cele trei solarii pe care le are în proprietate în comuna Băbana, de lângă Pitești, au fost distruse de ape, după cum puteți vedea și în fotografii (foto 2, 3 și 4). Solariile în care Neguț cultiva legume (castraveți, ceapă, roșii) au fost culcate la pământ de apele învolburate ale pârâului Cotmeana. De asemenea, baraca din metal cu uneltele de legumicultor a fost mutată din loc de viitură, iar gardul, distrus.

Băbana se numără printre localitățile din județul Argeș puternic afectate de inundații. Potrivit bilanțului oficial transmis de Prefectură, aici 28 de persoane au avut nevoie de operațiuni de salvare din puhoaie. Conform aceleiași surse, au fost inundate 60 de case, 65 de anexe gospodărești, 60 de curți și terenuri agricole. 3 podețe au fost distruse, iar două drumuri, serios afectate: un drum comunal și drumul județean 703 E. În plus, 150 de persoane au rămas fără curent electric.

Citiți și: Un drum comunal din Argeș a luat-o la vale și trage după el casele din zonă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3