NOR CURIER 930X122

amalia trîmbițaș

UN NOU CENTRU MEDICAL SE DESCHIDE ÎN PITEȘTI

Un nou centru medical se deschide în Pitești. Doi medici cunoscuţi în Piteşti vor deschide un centru medical pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, la nr. 36, în cartierul Ceair. Este vorba de soţii Amalia (stomatolog) şi Radu Trîmbiţaş (cardiolog).

Citiți și: Ozonoterapia în Pitești: Alternativa eficientă în tratamentul bolilor grele

Viitoarea clădire de cabinete medicale va avea parter și un etaj și va fi ridicată pe un teren intravilan de 370 de mp, teren pe care acum se află două construcții care urmează să fie demolate.

Soții Trîmbițaș au înaintat documentaţia necesară Primăriei Piteşti, inclusiv acordul vecinilor pentru realizarea investiției.

Citiți și: Sprijin important pentru 10.000 de oameni!

În ședința în plen de joi, 18 octombrie 2018, a Consiliului Local Pitești va fi supus votului un proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul pe care va fi construit viitorul centru medical. Termenele de execuție urmează să fie stabilite.

Precizăm că în prezent cei doi medici îşi desfăşoară activitatea în spaţii închiriate în incinta complexului Fortuna din centrul Piteștiului. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90