930X122 MAIA

ministrul apărării

Ministrul Apărării, despre intrarea României în război

Reacția ministrului Apărării la zvonurile despre intrarea României în război.

Citiți și: Amenzi uriașe pentru românii care refuză chemarea sub arme

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, dezminte zvonurile legate de intrarea României în război, apărute în spațiul public.

Nu este cazul ca România să intre în război aşa cum vedem în FAKE-NEWS-uri. NATO nu va reacţiona militar dacă Rusia va invada Ucraina, a declarat Secretarul General NATO.

Citiți și: Avertisment crunt! „Vine foametea! Nu scapă nimeni!”

Nu poate interveni NATO decât dacă o ţară membră este ameninţată. Ucraina nu este membru NATO, dar sigur vor fi alte forme de reacţie. Nu este momentul ca România să intre în război.

Dar atunci când ai un conflict la graniţă, trebuie să te pregăteşti întotdeauna, pentru că sunt multe efecte adverse precum migraţia sau blocada rusă care poate afecta circuitele economice şi energia din Europa. Noi ne pregătim pentru orice situaţie”, spune ministrul Vasile Dîncu.

În cadrul declarațiilor făcute la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, ministrul Apărării a vorbit și despre solicitările Rusiei ca NATO să-şi retragă trupele şi echipamentele militare din statele est-europene membre ale alianţei.

El a catalogat cererile Kremlinului drept „inacceptabile şi nenegociabile” şi se opune vehement împotriva anexării Crimeii de către Rusia şi violării dreptului internaţional.

Sursă: Mediafax

Foto principal: descriptiv

Foto secundar: Digi24

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

3 comentarii

 • Gogu spune:

  Cat de mult pot minți acești miniștri,poate copii lor nu vor merge,,,de restul dumnezeu cu mila.

 • Alex spune:

  Asa ceva nu osa mai vezi in tara noastra ro trebuie ca ioanis prezidentul ro trebuie sa l dam jos pentru ca in ro este care copi sau famili sau pesile care plînge de foame mulțumim prezidentul ro

 • Cornel cercel spune:

  Cred că una vorbește în spatele ușilor închise , și alta în public ,
  Noi poporul am suferit și am murit ,in războaiele altora ,,din războiul lui Hitler am platit 20de ani daune de război ,,asta din cauza celor care a fost la putere ,,acum nu avem un președinte capabil sa ne apere

New Profesional Consult 570×90