Donaris 930 x 122

hypermarketuri

ACUM/ARGEȘ: NOI MĂSURI DE LIMITARE A AGLOMERAȚIEI DIN MAGAZINE

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de vineri, 04.12.2020, aplicarea unor măsuri suplimentare în magazine, supermarketuri și hypermarketuri, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Măsurile se aplică de luni, 07.12.2020, pentru 14 zile în toate localitățile din Argeș și sunt menite să limiteze aglomerația din magazine.

Citiți și: Decizie CJSU. Restricţii în mai multe localități din Argeș

Măsurile adoptate, prin hotărârea CJSU Argeș nr 61, sunt următoarele:

-Se limitează numărul de persoane în incinta magazinelor de tip discount și de proximitate, în supermarketuri și hypermarketuri astfel încât să se asigure, în medie, 8 mp/persoană, prin raportare la maximum 30% din suprafața liberă a spațiului comercial (adică suprafață utilizabilă de către clienți și neacoperită de rafturi, vitrine sau alte elemente de mobilier), precum și o distanță minimă de 2 m între persoane în zona caselor de marcat;
-Acolo unde sunt disponibile cărucioare și/sau coșuri de cumpărături cu roți, se va renunța la utilizarea coșurilor de mână. În același timp, numărul cărucioarelor/coșurilor cu roți disponibile clienților va fi limitat, astfel încât să se asigure, în medie, 8 mp/persoană prin raportare la maximum 30% din suprafața liberă a spațiului comercial și o distanță minimă de 2 m între persoane în zona caselor de marcat.

Citiți și: Acum: Se prelungesc restricțiile în tot județul. Până când sunt valabile măsurile

Foto descriptiv: rafturi-metalice-AZ.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441