Donaris 930 x 122

autobuze

AFLĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ACHIZIŢIA DE AUTOBUZE NOI LA PUBLITRANS

Recent, dat fiind faptul că mult discutatul contract de asociere cu firmele CNCD şi Girexim este la final, conducerea Publitrans, societate subordonată Consiliului Local Pitești, a semnat un contract de împrumut cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în vederea achiziţionării a 70 de autobuze noi. Deja ofertele a două societăți din Turicia şi Polonia au fost deschise, iar în curând se va decide şi firma câştigătoare. Noile autobuze ar urma să fie livrate până în iunie 2015.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Viceprimarul Cornel Ionică afirmă că nu se pune problema ca cele petrecute în cazul anchetei DNA privind asocierea dintre Publitrans şi firmele private CNCD și Girexim, din cauza căreia primarul Tudor Pendiuc a ajuns în arest preventiv, să pună în pericol contractul.

„BERD a mai lucrat cu noi şi ştie că suntem oameni serioşi. Nu se pune problema să fie reziliat contractul de împrumut. Procedurile merg mai departe. Municipiul Piteşti este un caz unic în ţară, pentru că nu avem datorii şi nici împrumuturi. Acest împrumut de 13.000.000 de euro pentru cumpărarea de autobuze este contractat de Publitrans, iar noi doar garantăm pentru el.”, declară viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3