930 x122 grota rece

ani

ANI

TĂRĂBOIUL CONTINUĂ ÎN CAZUL NICOLESCU! DIRECTORUL ANI: PREFECTUL TREBUIE SĂ EMITĂ ORDINUL DE REVOCARE DIN FUNCȚIE!

Directorul Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, reacționează la anunțul făcut în această dimineață de Tudor Pendiuc potrivit căruia Constantin Nicolescu va rămâne președintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Într-o declarație pentru hotnews, Georgescu îl contrazice pe Pendiuc, liderul executiv al PSD Argeș, și spune că prefectul județului (Cristian Soare) trebuie, potrivit legii, să semneze ordinul de revocare din funcție a lui Nicolescu.

„Primarul Tudor Pendiuc nu are niciun fel de de atribuție în a emite opinii dacă mandatul președintelui de Consiliu Județean Constantin Nicolescu trebuie să înceteze sau nu. Deciziile definitive ale Înaltei Curți sunt de strictă aplicare și intră în atribuțiile prefectului, care, în conformitate cu legea 176/2010, trebuie să emită ordinul de revocare din funcție. Mai mult decât atât, nerespectarea unei decizii definitive și irevocabile reprezintă infracțiune și se sancționează ca atare”, a declarat directorul Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, pentru hotnews.

Citiți și: „INTEGRITATEA” LOVEȘTE DIN NOU ÎN ARGEȘ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3