NOR CURIER 930X122

antalya

TURCII, INVITAȚI LA UN FORUM ECONOMIC ÎN ARGEȘ

Aflat în vizită oficială în Turcia, în Antalya, în perioada 31 august-3 septembrie, împreună cu reprezentanți ai Guvernului și ai Patronatului Serviciilor Publice din România, președintele Consiliului Judetean Argeș, Florin Tecău, s-a întâlnit cu președintele Camerei de Comerț și Industrie Antalya, Davut Cetin, cu președintele Asociației Micilor Întreprinzători, Abdullah Sevincok, și cu președintele Uniunii Municipalităților din Bazinul Mării Mediterane din Turcia, Hakan Tutuncu.

Citiți și: Românii pot pleca în Turcia și Bulgaria cu trenul

Discuțiile au vizat în principal dezvoltarea relațiilor de colaborare administrativă, dar mai ales economică, în domenii ca turismul, agricultura, industria alimentară și industria chimică. De altfel, aceste linii de colaborare au fost trasate încă din decembrie 2014, cu prilejul semnării în Pitești a protocolului de colaborare dintre județul Argeș și Uniunea Municipalităților din Turcia.

Întrucât, potrivit unui comunicat de la Biroul de Presă al Consiliului Județean, investitorii turci sunt interesați să dezvolte relațiile economice cu județul nostru, președintele Tecău a lansat invitația organizării unui forum economic în Argeș, la care să participe reprezentanți economici și ai administrației publice din Turcia și care să facă posibilă demararea unor proiecte concrete, împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri și Camera de Comerț și Industrie Argeș.

Citiți și: Un tânăr sportiv care a jucat și în România a murit sub dărâmături în Turcia

Delegația argeșeană, din care fac parte și alți reprezentanți ai Consiliului Județean, a fost invitată să participe la expoziția internațională EXPO2016 Antalya (http://www.expo2016.org.tr/), iar mâine vor avea loc întâlniri la primăriile Serik și Kepez din Antalya.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90