SMART KIDS 930X122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal 2000, anunț de o importanță majoră!

Apa potabilă furnizată de SC Apă Canal 2000 SA este monitorizată permanent.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, informează utilizatorii că apa furnizată în aria sa de operare este monitorizată permanent în cadrul societăţii şi analizată în cadrul monitorizării de audit de către Direcţia de Sănătate Publică Argeş, iar parametrii de potabilitate se încadrează în valorile admise conform reglementărilor în vigoare.

„În procesul de potabilizare, apa este supusă unor procedee specifice de tratare prin care se urmăreşte protecţia consumatorilor faţă de germeni patogeni şi substanţe chimice cu risc pentru sănătatea populaţiei.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Societatea Apă Canal 2000, prin Laboratorul Uzinei de Apă, laborator înregistrat la Ministerul Sănătăţii şi acreditat RENAR, efectuează monitorizarea operaţională a calităţii apei distribuite în conformitate cu programele anuale avizate de Direcţia de Sănătate Publică Argeş pentru sistemele publice de alimentare cu apă aflate în aria de administrare a societăţii. Conform programelor de monitorizare operaţională, locurile de prelevare stabilite în acord cu Direcţia de Sănătate Publică Argeş sunt staţii de tratare a apei, rezervoare de înmagazinare a apei, consumatori deserviţi.

Rezultate ale monitorizării calităţii apei distribuite sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Informaţii Utile“, subsecţiunile „Calitatea apei“ şi „Caracteristici apă potabilă 24 ore“.

Societatea Apă Canal 2000 SA va continua să întreprindă toate măsurile pentru ca apa potabilă distribuită consumatorilor să îndeplinească cerinţele legale aplicabile, fiind preocupată permanent de furnizarea unor servicii de calitate şi de protecţia mediului înconjurător.”, transmite Societatea Apă Canal 2000 SA, într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Gura lumii spune:

    Daca va aduc cate un pahar, din ce curge la robinetele din Teilor din 2 in 2 săptămâni, il beți? Bineînțeles ca nu, el este livrat doar celor din aceasta zona, la pret standard! Chiar asa! Nicio reducere, nimic, sa mai ramana si de o spitalizare pe la dermato sau pe la infecțioase, pe la gastro?

  • Matei spune:

    Pacat ca va bateti joc de clienti si asta datorita conducerii.
    La birou din centru (la institutul de proiectari)
    personal putin, locuri de așteptare in strada, ca ploua ca ninge oamenii stau afara ,completează fisele in canicula/ploaie, sunt serviti in functie de statutul social si relatii.
    Pentru orice serviciu bransare canal,apa trebuie intocmita o intreaga documentatie de care voi ar trebui sa va ocupati si pe langa asta totul costa exagerat. Decat sa te bransezi la Apa canal mai bine faci un foraj si o fosa si iesi mai ieftin!
    Sa ii dati un spor baiatului de la paza, ca ajuta oamenii cu informatii si le ușurează munca atat cat poate si el si cu toate astea e amabil.

    Rusine Primariei!

  • Un bătrân spune:

    Când urmează să monitorizeze și haznaua Piteștiului ,respectiv apa raului Arges, deversată dupa epurare de către aceiași Apa canal 2000 ,că peștele a dispărut în zona Morile de Apa de zece ani, coincidenta,exact de când s-a modernizat stația de epurare și au apărut spălătoriile auto in apropierea râului Argeș sau al afluenților săi. De inventat legi și inventariat haznale se pricep conducătorii noștrii ,că cele de 2-5 m cubi poluează. Mare rusinica!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3