930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal, demers extrem de important pentru abonați!

Societatea Apă Canal 2000 SA este preocupată permanent de furnizarea unor servicii de calitate şi de protecţia mediului înconjurător, depunând eforturi considerabile pentru continuarea şi îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse, prin îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite, eficientizarea activităţii şi îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii săi.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Unul dintre dizideratele SC Apă Canal 2000 SA este reducerea pierderilor de apă pe reţelele din aria sa de operare.

Pentru aceasta, societatea a investit în aparatură performantă, iar personalul specializat participă la diferite evenimente pentru a fi pus la curent cu noutăţile în domeniu şi la întâlniri de lucru unde se face schimb de experienţă cu colegi de la alte companii de apă din ţară.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Într-un schimb de bune practici, societatea Apă Canal 2000 va participa, împreună cu companii de apă din zonă, la un program de detecţie a pierderilor de apă în cadrul căruia se vor efectua în paralel verificări şi operaţiuni de detecţie a pierderilor în reţelele de apă.

Prima acţiune se va desfăşura în perioada 11 – 13 mai 2022, când o echipă specializată a SC Apă Canal 2000 SA şi o echipă de la Compania de Apă Târgovişte, vor participa la un program comun de detecţie a pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile din municipiul Piteşti, oraşul Ştefăneşti şi comuna Bascov.

ÎN CADRUL ACESTUI PROGRAM VOR FI FOLOSITE TEHNOLOGII NOI ȘI APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Vor fi folosite metode inovative de scanare a reţelelor de apă cu georadare produse de compania IDS, localizare cu ajutorul loggerilor de zgomot permanenţi şi nepermanenţi, folosindu-se sistemul Permanet HWM cât şi loggeri neparmanenţi de la Seba Dynatronic.

Măsurătorile de debite minime pe timp de noapte vor utiliza debitmetre HWM şi SEBA Dynatronic, iar traseele de conducte vor fi localizate cu ajutorul locatoarelor de trasee RADIDETECTION. De asemenea, vor fi făcute măsurători cu microfoane de sol şi corelatoare de la producători de echipamente precum HWM şi Seba Dynatronic şi se vor face inspecţii video pentru stabilirea gradului de uzură a reţelelor de apă cu echipamente RAUCH.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

11 comentarii

  • Cris spune:

    Da, la un preț diferențiat nu se gândesc ?E mai eficient…Cine fura se va mai gândi daca sa mai facă asta când știe că-si poate pierde casa nu doar libertatea când se vor imputa la sume mari acei mc.Sa fie transe de consum…Spălătoriile fac beneficiu și risipa și să plătească tot ca cetățeanul de rând?O mai și poluează cu detergent că nu putem spala mașina doar cu apa,că tuseste…De ce unii sa lase robinete picurând sau să-și umple piscine la același preț cu cei care fac economii și au grijă de instalații?De ex sa se facă un consum standard pe persoană/gospodărie și peste 10mc sa fie prețul la MC dublu.Ca-si permit,nu ?Așa am avea și bani de investiții…Cum sa faca credite și să plătim toți egal dobânzile imense, ca în comunism ?Unii fac risipa de apă și alții saracii cara cu bidonul de pe la izvoare …Chiar ,risipa asta când o opriti ?Că alea nu sunt surse captate din pamant(put forat)…Sunt tot din conducta și plătim tot noi la egal deși nu folosim ,că tot apa potabila este(adică pt care se cheltuiesc bani pt filtrare,tratate,pompare,etc).Instalați măcar niste robineți !

  • Gabriel spune:

    Am ceva intrebari pentru domnii de la Apa Canal
    _de ce toate asociațiile de proprietari au pierderi de apa ?
    _de unde provin banii care ajung la F C Arges ?
    _de ce se colorează in rosu si se imbacseste filtru de apa montat in apartament daca conductele de la contorul de apa din subsol si pana la apometrele din apartamente sunt noi si pe pot?
    _ unde este calitatea?

  • Gabriel spune:

    Conductele sunt de PPR sau PHD ,completare la comentariul scris de Gabriel.

  • Violeta spune:

    Și unde este modernizarea anunțată cu surle si trâmbițe vis-a-vis de canalizare, când atunci când plouă, subsolurile se umple de apă și suntem „sfătuiți ” de domnii de la apă-canal și de primărie să ne montam supape unisens pe cheltuiala noastră? Unde este infrastructura modernizată, când toate vilele și blocurile noi construite în Găvana sunt racordate tot la rețeaua veche de canalizare???

  • Director apa canal spune:

    Cea mai mare mafie la apa canal cei care fac controale sunt plini de bani din șpăgi grase date de cei care și permit ca sunt prinși furând baraje de apa iar ăla de fura câțiva metri face pușcărie e o mașină de spălat bani aceasta companie numai hoți lumea e proasta ca accepta și nu se judeca cu ei

  • Pletea constantin spune:

    Apa canal 2000 sa confirme bunele intenții privitoatllre la mediu prin oprirea poluării raului Arges in avalul stației de epurare pe care o patroneaza împreună cu primăria Pitești ,adică zona Prundu ,str. Morile de apă unde de la modernizarea acestei stații de epurare ,adică de circa 10 ani nu mai exista peste în râu ,iar în fiecare weekend se deversează toată mizeria iar Argesul devine haznaua mafioților,apa miroase a detergent de la 200 m distanta deseori ,iar suspensia provenita de la statia de epurare ECOLOGICA este din belșug ,că doar prețul epurării pe m cub ,aprox1 euro printre primele din tara trebuie sa confirme nepăsarea.Apele romane și garda de mediu par imune ,că doar toate aceste institutii au șefi numiți politic,nu se deranjează să rezolve problema.

  • Pletea constantin spune:

    Siteul acesta este cumva și el tot al mafotilor . D e ce ștergeți comentariul meu? Repostati-l că altfel voi publica printarea paginii pe Facebook.

  • Pletea constantin spune:

    Dela cine vine aprobarea ? De la Gentea?

  • Pletea constantin spune:

    Dacă nu credeți cele afirmate, puteți verifica in fiecare weekend in zona str .Morile de apa sub podul peste râul Argeș al autostrăzii A1 km 110

  • Lautarescu spune:

    Aceleași Probleme.
    Preț mare la apă și canal, calitate îndoielnică, inundație în subsol ori de câte ori plouă și aceleași indicații de montare supape de sens, diferențe între apometru de branșament și apometrele de apartament. Astea din urmă pot avea și o altă cauză dar nu exclud nici complicitatea operatorului.

  • Anca spune:

    Nu mai criticați „tot timpul „…SC APA CANAL Piresti,ocup un loc ONORABIL în tara.Societatea a fost „pusa pe picioare” datorita echipei care în numai 2-3 ani a reușit acest lucru.Normal ca nu se pot face MINUNI peste noapte,după ce alții au last-o de izbeliște ani de zile.
    Peste tot vedeți NUMAI CORUPTIE!O fi,dar mai vedeți și partea buna a celor care se „zbat” pt.ca cetățenii sa aibă apa bună. Ce ați mai fi zis acum daca-l aveați la conducere ca director pe BICUSOR DAN??? ihhh??!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90