930×122 POSADA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal, mesaj pentru abonați: „Prezentați-vă la ghișeul societății”

Racordarea la reţeaua de canalizare menajeră a imobilelor situate pe str. Intrarea Nicolae Bălcescu din Piteşti şi str. Prunilor din Moşoaia.

Citiți și: Apă Canal, mesaj de o importanță majoră pentru abonați!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează utilizatorii situaţi pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu din municipiul Piteşti şi pe strada Prunilor din comuna Moşoaia că, urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe aceste străzi şi a obligativităţii racordării la reţeaua de canalizare nou executată, este necesar să facă demersurile pentru racordarea imobilelor la reţeaua de canalizare şi încheierea contractelor aferente.

În acest sens, beneficiarii trebuie să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24 A, în vederea depunerii formularului „Comandă execuţie branşament la reţeaua de apă/ racord la reţeaua de canalizare“, formular care se poate descărca şi de pe pagina de internet a societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Clienţi“, subsecţiunea „Formulare“, formularul nr. 2

Citiți și: Apă Canal, investiții de o importanță majoră!

La depunerea comenzii, trebuie anexate următoarele documente în copie:

– act(e) de identitate proprietar(i)

– act de proprietate

– dovada achitării taxei de conectare la reţeaua de canalizare, în valoare de 120 lei, fără TVA (plata se va face la casieria societăţii).

Notă: Pe comandă se va specifica indexul înregistrat pe apometru la data depunerii acesteia. Precizăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, republicată, „utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligaţia de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou înfiinţate”.

Extinderea reţelei de canalizare pe cele două străzi a fost executată în cadrul programului de investiţii al societăţii Apă Canal 2000.

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai Voinicu spune:

    Si de acolo incepe calvarul, primaria in loc sa va ușureze munca mai rau isi bate joc de voi si va ia si vreo 10000 lei in functie de situație.
    Iar bransamentul de canalizare il aveti gata cu noroc dupa aproximativ 1an si multa alergatura dupa avize (politie,mediu,gaze,electrica) mai.multe decat la un imobil.
    De ce nu ii trimiteți domnule primar pe angajatii aia care au tocit scaunele in primarie pe la toate instituțiile sa se ocupe de toata documentația? Ca de asta platim atatea taxe!

SMART KIDS 570×90