Donaris 930 x 122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal vine în ajutorul abonaților!

Ești nemulțumit(ă) de întârzierea facturilor de utilități, de citirea indexului facturat sau de faptul că ești nevoit(ă) să te deplasezi şi să pierzi timp cu plata facturilor de apă şi canalizare?

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Pentru rezolvarea acestor probleme, societatea Apă Canal 2000 vine în ajutorul tău prin intermediul serviciilor online oferite clienților și îți oferă posibilitatea de a-ți deschide un cont online pe site-ul societății, la adresa www.apacanal2000.ro .

 

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Astfel, vei putea să beneficiezi oricând şi de oriunde de:

– primirea facturii în mod electronic, automat, prin e-mail;

– vizualizarea facturilor în contul tău online, fără întârzieri, imediat după ce acestea au fost emise;

– situația soldului tău în timp real;

– plata facturilor cu cardul, direct din contul tău online, prin intermediul serviciului ING WebPay;

– transmiterea consumului/indexului lunar;

– accesul dintr-un singur cont la datele tuturor locațiilor tale.

Recomandăm clienţilor noştri să folosească contul online. Este sigur şi eficient!”, transmite Societatea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Metoda tipica de manipulare… De fapt, chiar Apa-Canal trimite facturile cu intarziere ca sa te puna in dificultate si ca sa te oblige sa optezi pentru primirea facturii pe email, sperand astfel sa scape de cheltuielile cu corespondenta clasica. La fel fac si distribuitorii de gaze sau de electricitate. Problema este ca astfel afecteaza grav inclusiv pe oamenii din mediul rural, adica pe toti cei care nu au internet sau nu sunt dispusi sa-si cumpere imprimante special ca sa ii scuteasca pe stimabili de cheltuiala cu corespondenta. Nimic nu poate fi mai penibil, cica sunt „distribuitori” de utilitati, dar ei nu sunt in stare sa distribuie niste prapadite de facturi fara intarziere. Eu nu spun ca serviciul online nu e util pentru o parte din populatie, dar asta nu inseamna sa-i chinui astfel pe ceilalti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90