930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Atenție, se oprește apa! Informare de ultim moment de la Apă Canal!

Societatea Apă Canal 2000 SA  anunță întreruperea apei potabile vineri, 18.11.2022, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de aducțiune a AEPSUP (Apă Argeș) în comuna Moșoaia.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Ca urmare a complexității lucrărilor de reparații, alimentarea cu apă potabilă către consumatorii din comuna Moșoaia (parțial) și comuna Poiana Lacului va fi întreruptă între orele 9.00 – 16.00.

De asemenea, tot vineri, 18.11.2022, societatea intervine în regim de urgență, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de distribuție a apei potabile în municipiul Pitești, strada Turcești.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Astfel, alimentarea cu apă potabilă către consumatorii de pe străzile Războieni, Turcești, Aurel Vlaicu, Nicolae Peligrad, Dimitrie Butculescu și Aleea Stadionului va fi întreruptă între orele 9.00 – 16.00.

„Echipele operaționale ale societății lucrează dedicat pentru remedierea situației, încercând să reducă la minimum intervalul de timp destinat lucrărilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și recomandăm utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic.

Multumim pentru intelegere!”, transmite societatea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90