EcoMoto 930×122

jupiter city

BLACK & WHITE WEEKEND ADUCE REDUCERI ȘI SURPRIZE LA JUPITER CITY

Black & White Weekend aduce reduceri și surprize la Jupiter City. Reducerile de Black Friday, care vor atinge apogeul la sfârșitul acestei săptămâni, și surprizele de la Târgul de Nunți fac un weekend incendiar la Jupiter City!

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

La Jupiter City te așteaptă, de vineri și până duminică, oferte de nerefuzat în multe dintre magazinele tale preferate. Black Friday a adus super reduceri la prețuri, de până la 80%, la haine, încălțăminte, electronice și electrocasnice, produse de machiaj și de îngrijire, jucării și articole pentru copii și mobilier.

Reprezentanții centrului comercial vă invită să profitați de prețurile scăzute și să vă faceți achizițiile dorite!

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Pentru a fi la curent cu ofertele actualizate în timp real, intră pe site-ul www.jupitercity.ro și pe pagina de Facebook Jupiter City Pitesti și pregătește-ți lista de cumpărături!

A X-a ediție a Târgului de Nunți

În plus, super evenimentul toamnei, așteptat de toți viitorii miri, dar și de viitorii nuntași, își deschide porțile vineri tot la Jupiter City. Ediția a X-a a „Târgului de Nunți” reunește firme implicate în organizarea evenimentelor de succes: ateliere de creație vestimentară, agenții de organizări de evenimente, cofetării, florării, cabine foto, fotografi, DJ și restaurante.

Vino vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9:30 și 21:30, să vezi noile tendințe în materie de organizări de evenimente și să primești toate detaliile direct de la specialiști! În plus, toți vizitatorii pot participa la tombola aniversară, completând talonul pe care îl pot găsi la fiecare stand și depunându-l în urna de la scenă, transmit reprezentanții centrului comercial.

Premiile oferite de organizatori sunt unele tentante: o excursie, vouchere și articole vestimentare sau tratamente de înfrumusețare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3