renault

NOI MAŞINI RENAULT ANUNŢATE ACUM

Renault a lansat noile modele VAN Kangoo şi Express. Primul este fabricat în Franţa, la fabrica Renault Maubeuge, iar cel de-al doilea vehicul este produs în Maroc, la fabrica din Tanger.

Citiți și: Sindicat Renault: „Să producem o parte din vehiculele DACIA vândute în Franța în Franța!”

Principale inovaţie de pe KANGOO VAN este sistemul Easy Side Access care permite accesul facil la produsele încărcate, chiar şi în spaţii înguste. Eliminând stâlpul central, se poate folosi o „gură” de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).

Modelele KANGOO VAN și KANGOO VP vor fi disponibile și într-o versiune electrică.

Citiți și: RENAULT A ADUS SANDERO RS ÎN EUROPA

Noul Renault EXPRESS VAN este practic o furgonetă, potrivită şi pentru transportul în zonele urbane. În versiunea pentru pasageri, vândută în afara Europei, noul Renault EXPRESS are cinci locuri distincte și un volum mare de încărcare.

Maşinile vor fi livrate din anul 2021 pe pieţele din Europa şi cele internaţionale, calendarul complet al livrărilor urmând să fie anunţat la începutul anului viitor.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441