New Profesional Consult 930 x 122

CLIO E-TECH HYBRID

CLIO E-TECH HYBRID, DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA

 

Citiți și: Renault Group și chinezii de la Geely au bătut palma! Ce se întâmplă cu Uzina Dacia

 

  • Renault introduce pentru prima dată în gama Clio un motor E-TECH Hybrid 140 CP care asigură eficiență maximă și o reacție dinamică de neegalat
  • Sistemul E-TECH Hybrid beneficiază de experiența electrică a mărcii și este inspirat din tehnologia utilizată în Formula 1
  • Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE
  • Prețul de pornire este 18.750 eur, TVA inclus 

Noul Clio E-TECH Hybrid este disponibil de astăzi la comandă în rețeaua de agenți Renault. Prețul pentru versiunea ZEN este 18.750 € (TVA inclus) și beneficiază de oferta specială de credit RCI Bank adresată persoanele fizice de 105 €/lună (TVA inclus)

Citiți și: Sindicat Renault: „Să producem o parte din vehiculele DACIA vândute în Franța în Franța!”

 

Ca o completare la versiunile termice tradiționale și datorită răspunsului rapid la pornire și accelerare, Clio E-Tech Hybrid oferă o experiență unică și o plăcere de conducere mult mai mare față de alte mașini de oraș hibride de pe piață. Motorul hibrid de pe noul model dezvoltă 140 CP și oferă o eficiență maximă și o reacție dinamică excelentă, accelerând de la 80 la 120 km/h în doar 6,9 secunde. Primul Clio hibrid are o baterie de 1,2 kWh (230 V) care permite reducerea semnificativă a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. Vehiculul rulează până la 80% din timp în modul 100% electric în mediul urban.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90