CLIO E-TECH HYBRID

CLIO E-TECH HYBRID, DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA

 

Citiți și: Sindicat Renault: „Să producem o parte din vehiculele DACIA vândute în Franța în Franța!”

 

  • Renault introduce pentru prima dată în gama Clio un motor E-TECH Hybrid 140 CP care asigură eficiență maximă și o reacție dinamică de neegalat
  • Sistemul E-TECH Hybrid beneficiază de experiența electrică a mărcii și este inspirat din tehnologia utilizată în Formula 1
  • Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE
  • Prețul de pornire este 18.750 eur, TVA inclus 

Noul Clio E-TECH Hybrid este disponibil de astăzi la comandă în rețeaua de agenți Renault. Prețul pentru versiunea ZEN este 18.750 € (TVA inclus) și beneficiază de oferta specială de credit RCI Bank adresată persoanele fizice de 105 €/lună (TVA inclus)

Citiți și: RENAULT A ADUS SANDERO RS ÎN EUROPA

 

Ca o completare la versiunile termice tradiționale și datorită răspunsului rapid la pornire și accelerare, Clio E-Tech Hybrid oferă o experiență unică și o plăcere de conducere mult mai mare față de alte mașini de oraș hibride de pe piață. Motorul hibrid de pe noul model dezvoltă 140 CP și oferă o eficiență maximă și o reacție dinamică excelentă, accelerând de la 80 la 120 km/h în doar 6,9 secunde. Primul Clio hibrid are o baterie de 1,2 kWh (230 V) care permite reducerea semnificativă a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. Vehiculul rulează până la 80% din timp în modul 100% electric în mediul urban.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441