930×122 CAPRA 5

noul megane

Noul Megane, cu „motoraş” 1.0 TCe, disponibil în România. Vezi lista de preţuri

Renault deschide comenzile în România pentru noul Mégane Sedan, anunţă compania. Maşina, în versiunea cea mai ieftină, costă 16.800 de euro şi este echipată cu un motor pe benzină – 1.0 TCe.

Citiți și: Renault Group și chinezii de la Geely au bătut palma! Ce se întâmplă cu Uzina Dacia

Aceasta va fi disponibilă începând cu jumătatea lunii martie.

Cei care doresc motoare mai puternice pot opta pentru variantele Diesel, cu preţuri de la 18.800 de euro.

Citiți și: Sindicat Renault: „Să producem o parte din vehiculele DACIA vândute în Franța în Franța!”

Lista, în TABELUL de mai jos (CLICK pentru a mări).

 

 

„Versiunea de echipare LIFE are un preț de pornire de 16 800 EUR și include funcția ECO MODE pentru reducerea consumului de carburant, funcția START & STOP, faruri cu tehnologie LED – Pure LED Vision, lumini de semnalizare LED încastrate în oglinzile laterale și blocuri optice spate cu lumini de zi 3D LED. Mânerele ușilor au culoarea caroseriei, accentuând linia fluidă a acesteia.

Versiunea ZEN are un preț de pornire de 17 900 EUR și propune în plus o serie de dotări care sporesc confortul în interiorul habitaclului, cum ar fi un sistem de climatizare automată cu reglaj temperatură pe două zone, cu senzor de calitate a aerului și scaun pentru șofer reglabil manual pe înălțime / lombar. La exterior, jantele de oțel 16 inci Flexwheel cu design Elliptik completează forma distinctă a vehiculului.

Versiunea de echipare INTENS, vârf de gamă, are un preț de pornire de 20 600 EUR și vine cu numeroase sisteme de asistență în pachetul standard: sistemul de închidere și demaraj „mâini libere” tip „Full Magic”, funcție faruri „Follow me home”, Renault EASY LINK, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7 inci, tablou de bord digital, afișaj TFT 7 inci, Renault Multi-Sense (personalizarea stilului de condus și a răspunsului vehiculului), plus jante din aliaj 16 inci, design diamantat Impulse”, precizează Renault.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3