EcoMoto 930×122

fenomenul pitești

SEARA PORŢILOR DESCHISE LA ÎNCHISOAREA PITEŞTI

Mâine, 6 decembrie, de la ora 17, în incinta fostei închisori comuniste din Piteşti va avea loc proiecţia filmului documentar ,,Preoţi în închisorile comuniste’’. Proiecția este ocazionată de împlinirea a 66 de ani de la începutul reeducării prin tortură – “Fenomenul Pitești”, unul dintre cele mai cumplite experimente ale comunismului.

Citiți și: Pitești. E gratis!

,,Pentru a marca această zi, Închisoarea Pitești își deschide și anul acesta porțile pentru o seară dedicată detenției politice. După proiecție veți putea vizita fostul penitenciar, veți intra în cunoscuta și temuta cameră 4-spital și veți putea afla mai multe despre ceea ce s-a petrecut în spatele zidurilor acestei închisori în perioada comunistă.’’, spun organizatorii.

Evenimentul este organizat de Memorialul Închisoarea Pitești și de Fundația Sfinții Închisorilor.

Citiți și: Scandal monstru într-o sală de cinema! A venit Poliția și a oprit filmul

Adresa fostei închisori comuniste este următoarea: strada Negru Vodă, nr. 30, lângă sediul Conarg (intrarea din strada Negru Vodă sau din strada Eremia Grigorescu).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3