New Profesional Consult 930 x 122

gheorghe zamfir

EXCLUSIV! DOUĂ PITEŞTENCE VOR CÂNTA LA ZIUA MAESTRULUI GHEORGHE ZAMFIR!

Regele naiului, Gheorghe Zamfir, împlineşte mâine, 6 aprilie, 73 de ani.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Maestrul va da o petrecere de pomină în această seară în Găești, printre invitați numărându-se instrumentiști și interpreți de muzică populară cunoscuți și îndrăgiți de marele public. Pentru a vă da doar un exemplu, de la petrecere nu va lipsi inegalabila Irina Loghin. Vor fi prezente și două piteștence, surorile Ghiță, despre care ați mai citit pe site-ul nostru. Cristina, frumoasa studentă de la Drept şi câştigătoare a titlului de Miss Boboc Universitatea Piteşti, şi Daniela, sora ei, care ia lecţii de nai chiar de la Gheorghe Zamfir, vor da tonul petrecerii.

„De 8 ani de zile ne ducem la Găeşti (n.r. – orașul din județul Dâmbovița în care este născut maestrul). Noi suntem prieteni foarte buni de familie, iar sora mea îi este elevă, studiază naiul cu maestrul Gheorghe Zamfir. Am rămas în relaţii foarte bune, mereu ne cheamă la ziua dânsului. Toată familia participă. Dânsul nu are copiii… Îi spune tatălui meu băiatul meu, are mereu grijă de el şi încredere în tata şi în familia mea. Când pleacă în turnee se duc părinţii mei şi au grijă de casă. Este un om extraordinar! Când vorbesc cu dumnealui am impresia că vorbesc cu toată planeta! Știe să spună lucruri interesante din toate domeniile. E o enciclopedie, un geniu în adevăratul sens al cuvântului, mă uimeşte de fiecare dată! Dânsul m-a îndrumat să cânt folclor la vioară şi a contribuit în mare parte la ceea ce sunt acum.”, ne spune Cristina Ghiţă, care îşi contruieşte în prezent o frumoasă carieră în muzică.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3