EcoMoto 930×122

80 de ani

LA 80 DE ANI, PETRECERE SURPRIZĂ PENTRU MAESTRUL BUTNICU! VEZI GALERIE FOTO!

Cel mai longeviv cameraman din Argeș, poate și din întreaga țară, Ioan Butnicu, omul care a filmat transformările suferite de Pitești de-a lungul a zeci de ani, a avut parte aseară de o mare și foarte plăcută surpriză.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Tineri jurnaliști pe care i-a învățat meserie și cu care a lucrat la televiziunea Terra Sat i-au organizat ca la carte aniversarea zilei sale de naștere. I-au spus că au nevoie de el pentru filmări la un eveniment. L-au dus, de fapt, la restaurantul Cornul Vânătorului, acolo unde erau pregătite surprizele pentru maestrul care ieri a împlinit 80 de ani. Nedespărțit de camera de filmat, așa cum a fost mai bine de o jumătate de secol, Ioan Butnicu a depănat amintiri la un pahar cu bere. A și dansat, însă, dovedind o sprinteneală pe care alții nu o mai au la 40 de ani! Maestrul a primit din partea tinerilor jurnaliști o diplomă frumos înrămată, cu titlul „profesor în televiziune”. Au fost invitați și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc. Fiecare i-a înmânat câte o diplomă.

Ce își dorește Ioan Butnicu la 80 de ani? Sănătate! Sănătate pentru toată lumea, în special pentru nepoții lui. Atunci, sănătate să fie, maestre! (Foto: Facebook)

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3