930 x122 grota rece

Catedrala Sf Gheorghe

Decizie de ultim moment a preoților! Ce se întâmplă cu icoana făcătoare de minuni

Decizie de ultim moment a preoților! Ce se întâmplă cu icoana făcătoare de minuni

Citiți și: Icoana Maicii Domnului „Pantanassa” a fost adusă la Pitești!

Duminică după-amiaza, icoana Paramythia (Mângâietoare) era adusa în Pitești. „Plecată” de pe muntele Athos. Acolo și oriunde în lumea ortodoxa există un adevărat cult pentru icoana considerată făcătoare de minuni.

Citiți și: Icoană făcătoare de minuni venită de la Athos, „păzită” de jandarmi

Citiți și: Oficial! Anunț fabulos despre icoana făcătoare de minuni din Pitești

Pentru câteva secunde

Acest cult s-a manifestat din plin și la Pitești. Timp de trei zile și trei nopți piteștenii au stat la rând. Au așteptat și câte 2-3 ore, doar pentru a atinge icoana câteva secunde. Și mai ales pentru a-și spune, fie și în fugă, rugăciunile.

 

Citiți și: Pitești. Le-a rămas doar credința! Sute și sute de oameni vin pentru minuni

Ce s-a decis

Inițial se anunțase că icoana se va afla la Catedrala Sf. Gheorghe până în seara trecută. Datorită afluxului imens și al interesului pentru „Paramythia”, s-a luat o hotărâre. Icoana va fi scoasă din catedrală în cursul zilei de astăzi. Ora exactă la care va „pleca” nu se cunoște exact. Dar cert este ca și în această noapte dar și mâine dimineață, piteștenii pot veni sa i se roage.

Decizie de ultim moment a preoților! Ce se întâmplă cu icoana făcătoare de minuni

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3