New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

TÂRG IMPORTANT LA JUPITER CITY

Târg important la Jupiter City. În perioada 9-12 mai 2019, în parcarea centrului comercial Jupiter City va avea loc Târgul Agro Pitești.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, târgul va reuni peste 40 de expozanți (producători și distribuitori de echipamente și utilaje agricole și producători tradiționali din județul Argeș).

Potrivit organizatorului, vor fi prezentate cele mai noi tehnologii din domeniul agricol: „Agricultorii argeșeni pot găsi la târg echipamente agricole, tractoare, soluții pentru fertilizare și protecția plantelor și produse ecologice tradiționale. În plus, pe toată durata târgului se vor organiza tombole cu premii atractive”.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Târgul regional de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale Agro Pitești ajunge anul acesta la a IV-a sa ediție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3