NOR CURIER 930X122

ani

nico_tecau_r

EXCLUSIV! TECĂU ARUNCĂ „BOMBA”: NICOLESCU AR PUTEA RĂMÂNE ŞEF LA CONSILIUL JUDEŢEAN!

Florin Tecău conduce, ca interimar, Consiliul Judeţean Argeș. Constantin Nicolescu este la tratament, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că acesta este incompatibil, ca urmare a unei sesizări a Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Într-o declarație acordată în exclusivitate pentru ePitești, Tecău vorbește despre ipoteza ca el să fie candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean și aruncă „bomba”: „Românii au în natura lor să facă scenarii, ipoteze, sunt foarte convingători când vine vorba de aşa ceva. Să ştiţi că pe mine mă întristează faptul că se vorbeşte despre aceste lucruri astăzi, când încă preşedintele Constantin Nicolescu este în funcţie. Sunt paşi importanţi de parcurs: ANI trebuie să primească grefa de la Înalta Curte privind decizia în acest caz, să o transmită prefectului, prefectul să ia act…

De asemenea, pot spune că lucrurile sunt neclare. Nu ştim dacă în decizie este vorba chiar de incompatibilitate sau de conflict de interese. Căci dacă este vorba de conflict de interese, atunci nu se mai ajunge la încetarea mandatului, ci se aplică o amendă specială. Eu am un respect deosebit pentru omul Constantin Nicolescu şi atât timp cât va conduce Consiliul Judeţean Argeş nu pot discuta despre candidaturi”.

Citiți și: „INTEGRITATEA” LOVEȘTE DIN NOU ÎN ARGEȘ

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90