NOR CURIER 930X122

autobuze

HULIGANII ATACĂ DIN NOU ÎN PITEŞTI! CINE ÎI OPREŞTE?

Mai întâi, au atacat în parcuri şi pe domeniul public. Acum, ţinta lor sunt… autobuzele din Piteşti!

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Huliganii, căci despre ei este vorba, lovesc din nou. După ce au distrus bănci, instalaţii de iluminat, spaţii verzi şi coşuri de gunoi, acum au trecut la scaunele de autobuz.

Un astfel de exemplu l-am întânlit pe linia de autobuz 8. Autorii sunt necunoscuţi, căci nu poţi pune în fiecare autobuz paznic, şi nici nu există camere de supraveghere video.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Municipalitatea a anunţat că a fost lansată o licitaţie pentru achiziţionarea de autobuze noi, dar şi că aceste vor fi dotate cu camere video de supraveghere, tocmai pentru depistarea huliganilor.

Distrugerile nu sunt singurele fapte ale acestora. Şi comportamentul lor lasă de dorit, după cum puteţi afla accesând link-ul http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/huligani-pe-linia-de-autobuz-13b-urlau-injurau-si-scuipau/

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3