EcoMoto 930×122

jupiter city

JUPITER CITY, SURPRIZĂ PENTRU ABSOLVENȚII DE 10

Jupiter City Piteşti, surpriză pentru absolvenții de 10. Jupiter City premiază şi în acest an absolvenţii de liceu din Argeș care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Premiile constau în sesiuni de shopping în magazinele centrului comercial. Tinerii vor avea la dispoziţie 350 de lei pentru a-şi completa garderoba de vară.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Pentru a putea intra în posesia premiilor, absolvenții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

-să aibă domiciliul în judeţul Argeş

-să fi obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat, promoția 2018

-să se prezinte la Biroul Jupiter City în perioada 11-31 iulie 2018, de luni până vineri, între orele 10 și 17, cu următoarele documente: carte de identitate (valabilă, din care să reiasă că domiciliază în judeţul Argeş) și o dovadă scrisă a faptului că au obţinut media 10 la Bacalaureat, promotia 2018 (diploma de Bacalaureat și adeverinţa eliberată de unitatea şcolară).

După validarea documentelor, se va stabili o zi în care absolvenții de 10 vor merge la cumpărături alături de fashion blogger-ul Deea Codrea. De asemenea, pentru a intra în posesia premiului, absolvenții de 10 trebuie să semneze un contract de sponsorizare.

Amintim că în județul Argeș, înainte de contestații, 6 absolvenți de liceu au obținut media 10 la Bacalaureat (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90