930×122 CAPRA 5

catalin radulescu

Lovitură pentru deputatul ”Mitralieră” în dosarul de fals luptător anti-comunist

Judecătorul de drepturi și libertăți al Curții de Apel București care analizează dosarul de fals în cazul obținerii titlului de luptător anti-comunist al ex-deputatului PSD Cătălin Rădulescu, poreclit ”Mitralieră”, a stabilit că probele anchetatorilor DNA sunt valide și că acesta poate fi judecat pe fond, potrivit stiripesurse.ro

Citiți și: Deputatul „Mitralieră”, fals revoluţionar, trimis în judecată de DNA. Casa de Pensii Argeş, parte civilă în proces

Decizia de luni nu este însă definitivă și poate fi atacată de cei judecați în dosar, caz în care dosarul va ajunge la instanța supremă.

Reamintim că, fostul deputat „Mitralieră” este acuzat de DNA de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și fals în declarații în formă continuată.

Citiți și: DEPUTATUL “RAMBO” ȘI-A TURNAT CENUȘĂ ÎN CAP

Subiectul pe larg, AICI – Deputatul „Mitralieră”, fals revoluţionar, trimis în judecată de DNA. Casa de Pensii Argeş, parte civilă în proces

Curtea de Apel București a rămas, în luna martie, în pronunțare, privind cererile și excepțiile ex-deputatului PSD Cătălin Marian Rădulescu, trimis în judecată de anchetatorii DNA, pentru fapte de mare corupție, privind felul în care a obținut titlul de luptător anti-comunist.

Un judecător de cameră preliminară al CAB analizează dacă actele din dosarul DNA au fost obținute legal și cu respectarea legislației aflate în prezent în vigoare și dacă au fost respectate procedurile judiciare.

Sursă: stiripesurse.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Popa Andrei spune:

    De el nu îmi pare rău, dar de cei care au pus ștampila ca să-i reprezinte chiar îmi pare rău.

  • Florin spune:

    Si cati falsi revolutionari si tot asa de aroganti ca dobitocul asta mai sunt peste tot! si in Pitesti …unde nu stiu sa fi fost tras vreun glont de vreun prost la asa zisa Revolutie! nenorociti cu pensii de asa zisi revolutionari…nesimtiti – nenorociti!

  • Ion Alexandru spune:

    Pai la Pitesti cumperi tot ce vrei : diplome de bacalaureat , licente , carnete de cond. auto , etc. Aici este inima coruptiei.

  • Vlad Curelea spune:

    Mitralieră ăsta a fost un politician pervers, increzut și pe deasupra si Revoluționar-inchipuit. Un măscărici care trebuie judecat , luați toți banii din urmă și ..odihnă la mititica.

  • POW spune:

    Pai, nu trebuie cautat prea departe, chiar actualul presedinte PSD si mii de altii au comis aceasta impostura, de a se da „revolutionari“, ex. fostul ministru al Justitiei si neam cu Pinnocchio Ponta.

  • Silasi Ioan Victor spune:

    Buna ziua.
    Oare cum multi asa zisi revolutionar a putut primi certificate de revolutionari dupa multa vreme de la evenimentul trist,fara sa fi fost pe acolo. Eu si sotia am fost pe „baricada” in Sibiu alaturi de mai multi colegi si prieteni,fara a ne cere drepturile cuvenite crezand ca am facut bine,dar vazand ca an de an primesc tot mai multi aceste acte,am cerut oficial la Sibiu sa fim si noi LEGAL cu martori si descriind amanuntit toate fazele petrecute pe teren in toate locurile unde am fost in cele 12 zile de groaza si nu inventate,am fost refuzati primind raspuns ca a trecut termenul,de parca noi am fi trecut in eternitate. Deci ne-am dat seama ca nu a fost Revolitie ci LOVITURA de stat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA