930 x122 grota rece

verificări

Masca la control! 120 de argeșeni au fost amendați de polițiști

Peste 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de polițiștii argeșeni.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

S-au organizat și desfășurat 28 de acţiuni punctuale, dintre care 25 organizate independent de către poliţişti, două organizate cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul activităților au fost verificate 1.535 de persoane, 131 de mijloace de transport public în comun și 144 de societăți comerciale.

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.250 de lei, după cum urmează:

-120 de sancţiuni, în valoare de 10.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-14 sancţiuni, în valoare de 3.750 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie.

„Polițiștii sunt în continuare la datorie, alături de celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat, iar abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate, ci vor fi sancționate în funcție de fiecare situație în parte. Comportamentul responsabil al tuturor cetățenilor are o importanță deosebită, în special în contextul epidemiologic actual.

Respectați normele legale și nu vă expuneți la riscuri, păstrați distanțarea fizică, purtaţi masca de protecție și respectaţi interdicțiile cu privire la evenimentele private și cu privire la deplasarea/libera circulație”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: playtech.ro

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90