930×122 CAPRA 5

bebelusi

Medicul de la Polizu acuzat de omor calificat profesează în continuare!

Medicul de la Polizu acuzat de omor calificat profesează în continuare!

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

Ginecologul acuzat că a aruncat mai mulți nou-născuți la gunoi, ca să nu ocupe locurile în incubatoare, lucrează în continuare la Maternitatea Polizu, din Capitală!

Conducerea unității medicale susține că deocamdată nu îi poate suspenda activitatea medicului, întrucât instanța nu a luat nicio decizie.

Citiți și: Tragic! Bebeluși morți în Argeș!

Până acum nu s-a luat nicio măsură în afară de urmărirea penală, asta cu toate că atât anchetatorii, cât și medicii din spital știau de acest caz încă din urmă cu două săptămâni, atunci când a fost emisă și citația pe numele acuzatului.

Acesta a fost audiat ieri împreună cu martorii în acest caz.

Au fost deja ridicate și mai multe dosare de la Maternitatea Polizu din Capitală, iar surse din anchetă spun că acesta nu ar fi fost un caz singular, ba chiar că ar fi fost o practică răspândită în maternitate.

Cazul a stârnit și un val de anchete.

S-a autosesizat Colegiul Medicilor, iar Ministerul Sănătății a trimis inspectori la unitatea medicală din Capitală și a fost deschisă și o anchetă penală.

Cu toate acestea, atât reprezentanții spitalului, cât și autoritățile spun că nu pot face nimic până când medicul nu va fi trimis în judecată, astfel că el lucrează în continuare la maternitate.

Dacă se dovedesc adevărate acuzațiile, atunci el va rămâne fără drept de practică și, bineînțeles, riscă ani buni de închisoare cu executare.

Sursă: realitatea.net

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90