930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Mesaj pentru abonați din partea Apă Canal

Societatea Apa Canal 2000 SA informează utilizatorii din comuna Bradu în vederea racordării imobilelor la reţeaua de apă nou executată pe strada Serelor.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

În urma finalizării Obiectivului de investiţii „Extinderea reţelei de apă pe strada Serelor, comuna Bradu, judeţul Argeş‟, lucrare finanţată din surse proprii ale SC Apă Canal 2000 SA, în zilele de 11 şi 12 ianuarie 2023 au fost notificaţi 6 utilizatori din zonă cu privire la modificarea instalaţiei interioare până la data de 31.01.2023 în vederea racordării imobilelor la reţeaua de apă nou executată.

După această dată, societatea Apă Canal 2000 SA va proceda la dezafectarea vechii legături, care traversează proprietăţi private şi pe tronsonul căreia au avut loc numeroase avarii ce au generat disconfort proprietarilor din zonă.”, transmite societatea.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Boja Gheorghe spune:

    Zici că sunt de la Gestapo, au venit și mi au tăiat canalizarea ce o făcuse alta firma în vederea asfaltării,scrisori de amenințare și în final am platit manopera de 380 pt întreruperea țevii,cu toate că nu am cum sa folosesc serviciile lor,mai am mult până să termin casa,eu m am dus la ei sa fac contract,da n ai cu cine,oare ce vroiau? Ghici?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3