930 x122 grota rece

certificat verde

Ministrul Sănătății: ”Certificatul verde trebuie să fie obligatoriu!”

În această seară, ministrul Sănătății din partea PSD, Alexandru Rafila, a făcut noi declarații referitoare la introducerea certificatului verde.

Citiți și: Lovitură pentru șoferi! Modificare extremă la Programul Rabla!

Acesta a declarat că proiectul privind introducerea certificatul verde trebuie să treacă de Parlament, devenind chiar o urgență ca acest document să fie obligatoriu.

Citiți și: Petrecere oprită de jandarmi la un restaurant din Pitești

Dacă noi adoptăm, să spunem, până la sfârşitul acestei luni sau în prima săptămână din luna ianuarie acest certificat, atunci o să putem să numărăm săptămânile de creştere corect.

Dacă noi însă o să-l adoptăm, să spunem, pe data de 1 februarie, atunci o să mai trebuiască să mai aşteptăm nişte săptămâni să crească numărul de cazuri. Or, nu este în regulă”, a declarat Alexandru Rafila.

De asemenea, acesta a mai afirmat că o astfel de decizie va fi una „politică”, după un consens în cadrul coaliţiei de guvernare, iar asumarea răspunderii guvernului pe proiect e posibilă.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90