930X122 MAIA

autobuze

tarom_avion

PENDIUC ZBOARĂ SPRE LONDRA. AFLĂ DE CE!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, va pleca luna viitoare la Londra, în Marea Britanie.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Pendiuc a precizat azi că va merge personal la Londra pentru a semna contractul de finanţare în vederea achiziţionării de noi autobuze. Este vorba de circa 13 milioane de euro pentru 70 de maşini noi, licitaţia urmând să fie organizată de BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

„Pentru a nu rămâne descoperiţi din punct de vedere al transportului public, am făcut şi demersuri de modificare a legii care să ne permită să prelungim, în caz de nevoie, contractul cu asociaţii noştri”, a declarat Tudor Pendiuc în săptămânala conferință de presă a Primăriei.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Luna viitoare expiră contractul de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim pentru organizarea transportului în comun din Piteşti. În acest sens, autorităţile locale caută soluţii pentru ca Publitrans să poată funcţiona normal în continuare, fără autobuzele asociaţilor, accesarea unui împrumut de la BERD fiind, până acum, cea mai bună variantă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA