930×122 CAPRA 5

sens unic

Pitești: Cu mașina de gunoi pe interzis!

Regulile sunt făcut pentru a fi încălcate. Acesta pare să fie motto-ul după care se ghidează unii şoferi în traficul piteștean.

Citiți și: Sens unic nou într-un cartier din Pitești

Nu a trecut mult timp de la instituirea sensului unic pe strada Dealurilor (în zona bisericii Sfânta Treime – Scoroboaia), că au și apărut primele nereguli sau mai bine spus, primii șoferi care au și uitat de această măsură impusă de Municipalitate.

Reamintim că, în data de 14 decembrie, anul curent, Primăria Pitești prin Administrația Domeniului Public a instituit un sens unic de circulație pe strada Dealurilor cu acces din dreptul imobilului nr. 25 până la strada Primăverii și prelungirea sensului unic până la strada Egalității. 

Citiți și: Un nou sens unic de circulație în Pitești, de astăzi

Astăzi, tocmai mașina de gunoi a Salubrității a fost surprinsă urcând pe „INTERZIS”. Imaginile au fost făcute de către un cititor ePitești și trimise ulterior pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441.

Cu toate că indicatorul arată că e interzis, în imagini se vede clar cum conducătorul vehiculului ignoră regulile de circulație și își vede de drum.

Tupeul șoferilor este o ”calitate” des întâlnită, mai ales în traficul din oraș.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gica spune:

    Su in Gavana pe str ghe ionescu gion tot asa procedeaza. Si politia comunitara se face ca nu vede.

570 X 90 POSADA 3