EcoMoto 930×122

sens unic

Pitești: Cu mașina de gunoi pe interzis!

Regulile sunt făcut pentru a fi încălcate. Acesta pare să fie motto-ul după care se ghidează unii şoferi în traficul piteștean.

Citiți și: Atenție, șoferi! Sens unic pe această stradă dintr-un cartier important, de azi!

Nu a trecut mult timp de la instituirea sensului unic pe strada Dealurilor (în zona bisericii Sfânta Treime – Scoroboaia), că au și apărut primele nereguli sau mai bine spus, primii șoferi care au și uitat de această măsură impusă de Municipalitate.

Reamintim că, în data de 14 decembrie, anul curent, Primăria Pitești prin Administrația Domeniului Public a instituit un sens unic de circulație pe strada Dealurilor cu acces din dreptul imobilului nr. 25 până la strada Primăverii și prelungirea sensului unic până la strada Egalității. 

Citiți și: Noi modificări în traficul din Pitești

Astăzi, tocmai mașina de gunoi a Salubrității a fost surprinsă urcând pe „INTERZIS”. Imaginile au fost făcute de către un cititor ePitești și trimise ulterior pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441.

Cu toate că indicatorul arată că e interzis, în imagini se vede clar cum conducătorul vehiculului ignoră regulile de circulație și își vede de drum.

Tupeul șoferilor este o ”calitate” des întâlnită, mai ales în traficul din oraș.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Gica spune:

    Su in Gavana pe str ghe ionescu gion tot asa procedeaza. Si politia comunitara se face ca nu vede.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3