930 x122 grota rece

alde

ANUNȚ ALARMANT: „APROAPE DE ZERO!”

Piteșteanul Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, atrage atenția că în toate ministerele fondurile europene sunt blocate.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

”Fondurile europene în toate ministerele, din păcate, sunt blocate complet și nu există astăzi nicio perspectivă că s-ar deschide în luna martie, aprilie, mai sau ceva de genul acesta. Vă reamintesc că tot ce înseamnă creștere economică în 2016, de fapt jumătate din creșterea economică, 43% mai exact, este bazată pe pe fonduri europene!

Nu există nici măcar perspectiva semnării unor contracte în 2016, ce să mai vorbim de sume plătite către beneficiar, restituite de Comisia Europeană până la sfârșitul acestui an! Din punct de vedere al absorbției de fonduri europene, deci, previziunile în acest an sunt aproape de zero!”, avertizează Daniel Constantin.

Citiți și: Ce bani mai primesc bisericile din bugetul Piteștiului

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90