NOR CURIER 930X122

constantin

DANIEL CONSTANTIN, ÎN CURSA PENTRU UN NOU MANDAT LA ŞEFIA PC

Ion Cornel Lazăr, liderul PC Argeş, a anunţat astăzi că Daniel Constantin, deputat de Piteşti, vicepremier şi ministru al Agriculturii, va candida în această lună pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Conservator.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN VREA SĂ LANSEZE PROGRAMUL „ŞCOALA VERDE”

Congresul Naţional al PC va avea loc pe 26 aprilie, cu această ocazie urmând să fie organizate şi alegeri pentru desemnarea noii conduceri a partidului. Lazăr a spus că PC Argeş vizează un post în conducerea naţională. Până atunci, pe 24 aprilie, Constantin va prezenta în Piteşti Programul Naţional de Dezvoltare Rurală pentru perioada 2014-2020.

Liderul PC Argeş a mai anunţat că filiala îl va susţine pe candidatul PSD, Florin Tecău, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Amintim că PC va candida pe aceeaşi listă cu PSD și UNPR în alegerile pentru Parlamentul European.

Citiți și: „ĂLA MICU” S-A FĂCUT „ĂLA MARE”. ALTFEL DESPRE DANIEL CONSTANTIN

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90