Donaris 930 x 122

Marius Viorel Anghel

MARIUS VIOREL ANGHEL, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI CORBI, DESPRE PRESIUNILE CARE SE FAC LA ADRESA SA PENTRU A RENUNȚA LA CANDIDATURĂ

Marius Viorel Anghel, are 49 de ani, este de profesie inginer și candidează la funcția de primar al comunei Corbi, județul Argeș, din partea PRO ROMÂNIA.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Este angajat al Primăriei comunei Corbi în funcția de șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență. Conform legislației în vigoare, șeful S.V.S.U. se subordonează primarului localității. Prin natura serviciului, programul este de 24/24, căci incidentele nu se produc numai între orele 8-16.

Le consider măsuri abuzive pentru intimidarea mea”

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

De când și-a anunțat candidatura la funcția de primar al comunei Corbi (pe care și-a depus-o chiar azi la Circumscripția electorală Corbi), au apărut și tensiunile.

“Tot timpul sunt, să spunem așa, monitorizat din punct de vedere al programului (la ce oră vin, la ce oră plec, se încearcă umilirea în public prin discuții – mai mult monologuri – purtate printr-un ton ridicat al vocii de către d-l. primar).

Totul a culminat în data de 15.07.2020, când angajații serviciului public, inclusiv eu, am fost convocați să turnăm betoane pe șanțuri în satul Jgheaburi. Ca să <<fie bine>> m-am dus și eu la această acțiune deși aceste activități nu sunt specificate în fișa postului.

Am stat la serviciu până la orele 18. Nu am pus problema că se muncește. Foarte bine. Problemele au apărut în momentul în care d-l. viceprimar (candidat și dumnealui, din partea altui partid) a luat condica de prezență în data de 15.07.2020 și a mai dat-o la semnat în data de 23.07.2020. În această perioadă nici un angajat al Primăriei nu a mai semnat condica.

Pe data de 23.07.2020 a apărut condica, iar în condică în dreptul meu poziția nr. 12) erau consemnate următoarele: data de 15.07 – 4 ore prezent, 16.07.2020 absent, 17.07.2020 absent și în dreptul respectivelor mențiuni semnătura viceprimarului. Bineînțeles că angajații au semnat pe capete condica. Aveau dreptate deoarece timp de 5 zile lucrătoare aceasta a fost <<arestată>> de d-l. viceprimar. Am semnalat în scris d-lui. primar aceste lucruri, inclusiv faptul că înscrisurile respective sunt făcute printr-un abuz în funcție și că sunt înscrisuri neconforme cu realitatea precum și raportul scris cu activitățile desfășurate de mine în acea perioadă, dar bineînțeles că nu s-a luat nici o măsură cu persoana care a făcut acest lucru.

S-au luat însă măsuri cu mine. Constituire comisie de disciplină (deocamdată nu am fost convocat), tăieri din salariu (două zile și jumătate – în luna iulie) conform unui pontaj întocmit de nu știu cine și a unui referat care bănuiesc că îmi va fi adus la cunoștință cu ocazia convocării la comisie.

Toate acestea le consider măsuri abuzive pentru intimidarea mea ca să renunț la candidatura pentru funcția de primar ținând cont că în această competiție electorală participă și d-l. viceprimar și fiica d-lui primar.

Și mai sunt multe de spus privind diversele metode la care se apelează pentru intimidare.

Menționez că astăzi, 14.08.2020, mi-am depus oficial candidatura la Circumscripția electorală Corbi și Judecătoria Curtea de Argeș și îmi voi apăra drepturile pe orice cale legală”, a precizat, pentru ePitesti.ro, Marius Viorel Anghel.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3