930 x122 grota rece

banicioiu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

Ponta are pregătit SUCCESOR PENTRU NICOLESCU!

În eventualitatea în care Constantin Nicolescu va primi în justiție o condamnare definitivă și irevocabilă care să-l scoată din politică și administrație, Victor Ponta are pregătit succesorul. Succesorul la conducerea PSD Argeș.

Citiți și: ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ

Pentru că anul viitor este unul foarte important din punct de vedere electoral, cu europarlamentare și, mai ales, prezidențiale, se pare că Ponta, din rațiuni de liniște internă, vrea să evite organizarea de alegeri anticipate pentru șefia filialei județene a social-democraților. Asta și în contextul în care o retragere forțată a lui Nicolescu ar deschide în PSD Argeș cutia Pandorei. În ideea de a ține în frâu orgoliile locale între diverșii potențial competitori din partid care râvnesc la scaunul lui Constantin Nicolescu, Ponta ar prefera un interimat la șefia filialei, cu un președinte numit de la București pentru un anumit interval de timp.

Surse social-democrate declară pentru ePitești că varianta cea mai probabilă este Nicolae Bănicioiu. De altfel, de câteva luni încoace, ministrul Tineretului și Sportului se ocupă din partea conducerii centrale a PSD de filiala Argeș a social-democraților. Originar din Râmnicu-Vâlcea, Bănicioiu are doar 34 de ani. De anul trecut este președinte al PSD București Sector 4.

Citiți și: SĂRBĂTORILE ARGEŞULUI ŞI MUSCELULUI, CIUNTITE

Chiar și așa, în cazul în care Constantin Nicolescu ar fi obligat să plece, în PSD Argeș ar rămâne problema disputei pentru obținerea calității de candidat al partidului (sau al USL-ului) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Și în această privință sunt destui pretendenți.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90