New Profesional Consult 930 x 122

pro românia

PRO ROMÂNIA ARGEȘ A ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

PRO România Argeș a început pregătirile pentru alegerile europarlamentare. La sediul din Pitești al PRO România Argeș a avut loc astăzi o nouă ședință.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Alături de Bogdan Ivan, liderul filialei, și de membrii din conducerea județeană, la ședință au participat și coordonatorii zonali.

S-a discutat despre importanța alegerilor europarlamentare din primăvara acestui an, despre propunerile membrilor PRO România Argeș, dar și aspecte care țin de organizarea acestui eveniment politic de o maximă importanță pentru toate țările Uniunii Europene.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

”PRO România Argeș a dat astăzi oficial startul pregătirilor pentru alegerile europarlamentare, care se vor desfășura între 23 și 26 mai 2019. Vorbim despre niște alegeri care reprezintă o mare responsabilitate pentru fiecare cetățean român, european. Tocmai de aceea îi îndemn pe argeșeni, și nu numai, să iasă la vot!

Pentru a schimba societatea în care trăim, trebuie să ne implicăm. Toți cei care vor să aibă un cuvânt de spus sunt așteptați să vină alături de noi, alături de PRO România, pentru o altfel de politică. Și tu poți să fii membru sau simpatizant PRO România!”, transmite Bogdan Ivan.

Lista candidaților PRO România pentru alegerile europarlamentare va fi deschisă de fostul premier Victor Ponta. Liderul PRO România va fi urmat de Corina Crețu, comisar european.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90