New Profesional Consult 930 x 122

psd

SIMONA BUCURA OPRESCU: ADMINISTRAȚIILE LOCALE, ÎN PRAGUL COLAPSULUI. APEL CĂTRE GUVERN

Deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, atrage atenția Guvernului că administrațiile locale și județene au nevoie urgentă de fonduri pentru a putea face față sarcinilor care le revin în perioada stării de urgență.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

”În contextul pandemiei de coronavirus, Guvernul a dat multe sarcini primăriilor și consiliilor județene, sarcini care implică multe cheltuieli. Totuși, Guvernul nu a alocat și resurse, administrațiile locale fiind nevoite să se descurce pe cont propriu, în limita bugetelor proprii deja adoptate.

Mai mult, unele consilii locale au în subordine spitale care au fost desemnate drept centre de tratament pentru pacienții cu COVID-19, dar Executivul nu le-a alocat și resursele financiare și materiale necesare.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Pentru a evita un adevărat colaps al administrațiilor locale și județene este nevoie urgent de intervenție concretă, cu sprijin financiar și material, din partea Guvernului! Altfel, lupta cu pandemia riscă să fie îngreunată, ba chiar subminată tocmai de către Executivul care ar trebui să coordoneze eforturile de diminuare a efectelor acesteia”, avertizează Simona Bucura Oprescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90