930 x122 grota rece

psd

SIMONA BUCURA OPRESCU: PSD ESTE APĂRĂTORUL UNITĂȚII NAȚIONALE

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu îi dă replica președintelui Klaus Iohannis, după acuzațiile pe care acesta l-a făcut la adresa PSD cu privire la așa-numitul Ținut Secuiesc.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

“PSD a respins rapid și categoric proiectul privind autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc, proiect care trecuse TACIT de prima Cameră a Parlamentului. Miercuri va respinge prin vot decisiv, în Camera Deputaților, și proiectul privind obligativitatea folosirii limbii unei minorități în localitățile în care ponderea acesteia depășește 20%.

PSD a fost, este și va rămâne apărătorul necondiționat al unității naționale, al integrității teritoriului și al Constituției țării.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Cât timp există PSD, niciun proiect de lege privind autonomia vreunei regiuni a țării nu va deveni realitate.

Singura limbă oficială în România este limba română!”, declară deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90