930 x122 grota rece

anin nicolae bucurel

TINERETUL PRO ROMÂNIA ARGEȘ: STOP LIVE PE FACEBOOK LA VOLAN!

Tineretul PRO România Argeș: Stop live pe Facebook la volan! Organizația de tineret a partidului PRO România filiala Argeș susține campania „Stop live pe Facebook la volan!”.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Mai mulți membri ai organizației au împărțit astăzi pliante în zona centrală a orașului Pitești și au discutat cu șoferii despre riscurile la care se expun atunci când folosesc telefonul mobil în timp ce conduc.

”Campania este un demers pentru viaţă, pentru a conştientiza şi a responsabiliza conducătorii auto. Cu cât realizăm mai mulţi pericolul la care ne expunem atunci când nu acordăm atenţie completă la volan, cu atât vom salva mai multe vieţi!

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Scopul campaniei îl reprezintă diminuarea numărului de accidente produse în trafic şi reducerea riscului victimal al participanţilor la trafic”, declară Anin Nicolae Bucurel, președintele Tineretului PRO România Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3