EcoMoto 930×122

nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_UNIVERSITATEA_PITESTI_1

TUDOR PENDIUC: „NICOLESCU RĂMÂNE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN!”

Neînțelegerile și interpretările legii în ceea ce privește încetarea mandatului lui Constantin Nicolescu în fruntea Consiliului Județean Argeș au atins în urmă cu puțin timp un nivel incredibil.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În conferința de presă a filialei județene a PSD, care se află în desfășurare la această oră, Tudor Pendiuc, președintele executiv al PSD Argeș, a făcut o declarație categorică: „Constantin Nicolescu rămâne președinte al Consiliului Județean Argeș!”. Pendiuc a explicat că legea 393 din anul 2004, respectiv Statutul aleșilor locali, nu prevede încetarea de drept a mandatului în cazul conflictului de interese. Conflict de interese în care Nicolescu a fost găsit de Agenția Națională de Integritate, concluzia ANI fiind confirmată recent, după cum bine se știe, de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mai mult, Pendiuc a anunțat că, având în vedere acest aspect al legii respective, secretarul general al județului, Viorica Răducanu, nu a întocmit raportul de încetare a mandatului lui Constantin Nicolescu, raport cerut de prefectul județului, Cristian Soare.

Citiți și: Șoc! Pendiuc scapă de condamnare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90