New Profesional Consult 930 x 122

verificări

Polițiștii și jandarmii au descins din nou în Târgul Săptămânal din Pitești

Polițiștii piteșteni continuă acțiunile în zona Târgului Săptămânal din Pitești, împreună cu jandarmii argeșeni, acolo unde, la sfârșit de săptămână, este o afluență mare de persoane, iar traficul se aglomerează.

Citiți și: Doi bărbați prinși fără certificat verde au iscat un scandal cu jandarmii

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, ai Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu jandarmii argeșeni, au organizat și desfășurat, astăzi, 18 iulie a.c., o acțiune, în Târgul Săptămânal din Municipiul Pitești, prin care s-a urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului în zonă, dar și respectarea măsurilor de conduită socială și de prevenirea răspândirii virusului SARS COV- 2.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, dintre care patru conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție, precum și una conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Citiți și: Acțiune în forță a polițiștilor pe A1, lângă Pitești! Opresc ”tot ce mișcă”

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor responsabile cu punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții, că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală.

La acțiune au participat 10 polițiști și jandarmi.

Purtarea măştii de protecţie este în continuare obligatorie  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441