NOR CURIER 930X122

jupiter city

PROIECT UMANITAR LA JUPITER CITY: DE PAȘTE, HAINE NOI PENTRU COPIII NEVOIAȘI

Proiect umanitar la Jupiter City: De Paște, haine noi pentru copiii nevoiași. În perioada 30-31 martie 2019, în intervalul orar 10-22, în incinta centrului comercial Jupiter City Pitești se va desfășura proiectul ”Atelier de pictat tricouri”.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

”Ne propunem să organizăm un atelier cu artiști locali care să picteze tricouri cu culori textile, în urma căruia să strângem fondurile necesare pentru copiii dintr-o comună din județul Argeș.

Planul este să le cumpărăm copiilor haine sau încălțăminte de Paște, să vizităm împreună cu ei Planetariul de la Muzeul Județean și să le oferim o masă caldă la un restaurant din Pitești.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Criteriile după care vom alege copiii vor fi rezultatele de la școală și situația financiară dificilă a părinților”, precizează echipa centrului comercial.

Evenimentul este organizat de Jupiter City Pitești și Rotaract Club Pitești.

”Paștele este cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, pentru care românii se pregătesc temeinic. O tradiție de Paște este să purtăm haine noi, fiind simbol pentru purificarea corpului și a sufletului, dar și pentru sănătate și noroc.

Încurajăm shopperii din Jupiter City să își treacă pe lista de cumpărături un tricou pictat de un artist local. Va fi prilej să poarte ceva nou și unicat, dar și să facă o faptă bună, oferind șansa unui copil nevoiaș să poarte o haină nouă de Paște”, adaugă organizatorii.

Mai multe amănunte, pe pagina de Facebook Jupiter City Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3