pizzeria sapori  930 122

masuri coronavirus

SE PREGĂTESC NOI RESTRICŢII DACĂ DEPĂŞIM PRAGUL DE 1,5 CAZURI LA MIE ÎN ARGEŞ

Prefectura Argeș avertizează că încă sunt multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară, unii organizând în continuare evenimente private, de exemplu.

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

 

Citiți și: Internări și intervenții chirurgicale suspendate în toată țara

Prefectul Soare spune că o astfel de atitudine este extrem de periculoasă și va duce la adoptarea de restricții suplimentare, pe măsură ce incidența cazurilor COVID-19 din ultimele 14 zile va depăși 1,5 la mie în localități.

“Epidemia de COVID 19 este la cea mai mare intensitate de la debutul său în România și, bineînțeles, în județul Argeș. Indiferent dacă credeți sau nu în acest virus, nu contează. Virusul se răspândește printre noi cu o viteză amețitoare. Cifrele au început să crească și în Argeș, mult mai repede decât ne-am fi așteptat.

 

 

Instituțiile cu atribuții în verificarea respectării măsurilor sanitare în vigoare sunt în teren permanent pentru identificarea persoanelor și a operatorilor economici care nu respectă regulile, cu scopul de a-i atenționa și, bineînțeles, de a-i sancționa, după caz. Identificăm permanent astfel de situații de încălcare a legii și, implicit, de punere în pericol a sănătății noastre, a tuturor.

În acest context, odată cu #creșterea numărului de noi infectări în județul nostru, va crește și numărul localităților care vor depăși rata de incidență de 1.5 și pentru care, conform legii, vor fi impuse noi restricții, transmite Prefectura Argeș.

 

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90