EcoMoto 930×122

fisc

25 MARTIE, TERMEN PENTRU DECLARAȚIA PRIVIND IMPOZITUL PE PROFIT

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș le reamintește persoanelor juridice plătitoare de impozit pe profit că termenul limită pentru depunerea formularului 101 („Declarație privind impozitul pe profit”) pentru anul 2013 este 25 martie.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Anterior depunerii declaraţiilor fiscale, inclusiv a declaraţiilor fiscale rectificative, contribuabilii pot opta pentru certificarea acestora de către un consultant fiscal. Consultantul trebuie să fie înscris ca membru activ în Registrul consultanţilor fiscali şi al societăţilor de consultanţă fiscală. Formularul va fi depus la Fisc în format PDF, cu fişier XML ataşat, pe suport CD, însoţit de formatul hârtie, semnat şi ştampilat conform legii, sau va fi transmis prin mijloace electronice.

Potrivit Finanțelor Publice Argeș, formatul electronic se obţine prin folosirea programului de asistenţă, program care poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, secţiunea Declaraţii electronice/Descărcare declaraţii/Declaraţie privind impozitul pe profit.

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90