930×122 CAPRA 5

agricole

AI OBȚINUT VENITURI DIN AGRICULTURĂ? AI TERMEN LA FISC!

Luni, 26 mai, este termenul limită pentru depunerea la Fisc a formularului 221. Este vorba de declaraţia referitoare la veniturile din activităţi agricole impuse pe bază de norme de venit pentru anul în curs privind suprafaţa cultivată/capul de animal/familia de albine deţinută/deţinut la data declarării. Finanțele Publice Argeș precizează că declaraţia trebuie completată și depusă de către persoanele fizice care realizează în România în mod individual venituri impozabile din activităţi agricole pentru care venitul net se determină pe bază de norme de venit, provenind din:

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

a)cultivarea produselor agricole vegetale

b)exploatarea plantaţiilor viticole, pomicole, arbuştilor fructiferi şi altele asemenea

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

c)creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală.

Dacă activitatea agricolă pentru care venitul net se determină pe bază de norme de venit se desfăşoară în cadrul unei asocieri fără personalitate juridică, obligaţiile declarative revin asocierii şi se îndeplinesc de către asociatul care răspunde pentru îndeplinirea obligaţiilor asociaţiei faţă de autorităţile publice. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90