NOR CURIER 930X122

jupiter city

ARMY PARTY LA JUPITER CITY. PENTRU COPILUL TĂU!

Army Party la Jupiter City. Sâmbătă, 28 ianuarie 2017, de la ora 17, la Jupiter City va avea loc Army Party – eveniment dedicat copiilor.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Cei mici sunt așteptați într-un decor special, cu oglinzi de carnaval, vată de zahăr și popcorn, face painting, concursuri și tir sportiv.

De asemenea, magia iernii continuă la Jupiter City și pe 28 și 29 ianuarie, sâmbătă și duminică, atunci când toți cei care vor ajunge în centrul comercial și vor face cumpărături de minimum 150 de lei DIN ORICE MAGAZIN vor primi vouchere de cumpărături Carrefour de până la 60 de lei pe zi.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

În plus, dacă ajungeți în acest weekend la Jupiter City, trebuie să știți că magazinele centrului comercial vă așteaptă cu reduceri de până la 70%. Detalii, pe www.jupitercity.ro și www.facebook.com/JupiterCityPitesti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90