NOR CURIER 930X122

jupiter city

CÂȘTIGĂ LUNAR VOUCHERE DE 600 DE LEI SAU MARELE PREMIU DE 1.000 DE LEI!

Anunț pentru fashioniste! După succesul de anul trecut, Jupiter City Shopping Center a relansat concursul “Probă de stil”.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Dacă mergi la shopping în Jupiter City, fă-ți un selfie și postează fotografia în secțiunea “Concurs” de pe pagina de Facebook, însoțită de un comentariu prin care să motivezi de ce îți place să faci shopping în Jupiter City Shopping Center.

Lunar vor fi desemnați câte 2 câștigători, care vor avea ocazia să fie consiliați la cumpărături de fashion blogger-ul Deea Codrea. Fiecare câștigător va primi un voucher de 600 de lei valabil pentru cumpărături în Jupiter City Shopping Center.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

După alegerea ținutelor, fotografiile celor doi câștigători vor fi postate pe pagina de Facebook Jupiter City. Fotografia care va acumula cele mai multe comentarii pozitive va fi desemnată câștigătoare. Câștigătorii desemnați lunar se vor califica în marea finală din 25-26 iunie. Marele câștigător va primi un premiu de 1.000 de lei și va fi imaginea Jupiter City în unul dintre materialele de promovare ale centrului comercial.

Click aici pentru a te înscrie în concurs: http://bit.ly/1WKM4Wi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90