New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

CEL MAI MARE TÂRG DE NUNȚI DIN ARGEȘ, ÎN WEEKEND LA JUPITER CITY

Cuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie nu trebuie să rateze Târgul de nunţi din Jupiter City, ajuns la cea de-a VI-a ediție.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

De vineri până duminică (25-27 martie) peste 50 de furnizori de produse și servicii din toată țara vor aduce în faţa vizitatorilor ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni, aranjamente florale, invitaţii, mărturii sau coafuri.

Tot în cadrul Târgului vă veţi putea alege rochia de mireasă sau costumul de mire, restaurantul, formația, salonul care se va ocupa de coafura de mireasă sau make-up artistul care va realiza acel machiaj de vis din ziua nunţii.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Specialiştii prezenţi la Târg le vor oferi celor interesați idei originale şi soluţii complete pentru organizarea unei nunți perfecte.

Cei care se pregătesc pentru organizarea unui eveniment, fie că este vorba de nuntă, fie de botez sau o petrecere de majorat, pot profita de promoția Carrefour: băuturile achiziționate din hipermarket și rămase neconsumate vor putea fi returnate în condițiile Regulamentului care poate fi consultat la Recepție Clienți Carrefour Pitești. În plus, doar pe 26-27 martie Carrefour oferă un discount de 20% la gama de vinuri.

Lista participanților la Târgul de nunți o găsiți aici: http://www.jupitercity.ro/evenimente/targ-de-nunti-2016/.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90